Bij Vogel Tube Bending zijn wij gespecialiseerd in het lassen van staal. Of het nu gaat om MIG/MAG lassen of TIG lassen, onze ervaren medewerkers staan klaar om uw project met de hoogste kwaliteit af te ronden. Wij zorgen ervoor dat elk laswerk perfect wordt uitgevoerd, met oog voor detail en een sterke focus op duurzaamheid. Voor het lassen van staal, zoals bijvoorbeeld een stalen frame, bent u bij Vogel Tube Bending aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor advies of het bespreken van uw specifieke wensen.

Neem contact op met ons

Gratis en vrijblijvend

Kupfer schweißen

Wat is staal lassen?

Staal lassen is een techniek waarbij twee of meer stukken staal door middel van hitte en smeltmateriaal met elkaar worden verbonden. Dit proces zorgt voor sterke en duurzame verbindingen, ideaal voor constructies en andere toepassingen waar stevigheid essentieel is. Er zijn verschillende lastechnieken die worden gebruikt, zoals MIG/MAG en TIG lassen, afhankelijk van de specificaties van het project en de vereisten van het staaltype. Bij Vogel Tube Bending zorgen wij voor een nauwkeurige en hoogwaardige afwerking bij al onze laswerkzaamheden.

Waarom staal laten lassen?

 
 
 
  • Kwalitatieve lasverbindingen dankzij ervaren lassers
  • Geschikt voor zowel dik als dun staal
  • Moderne technieken afgestemd op uw lasprojecten
  • Persoonlijk advies en maatwerkoplossingen
  • Complete begeleiding van ontwerp tot uitvoering

De voordelen van lassen bij Vogel Tube Bending

Onze kracht ligt in ons vakmanschap en de ervaring van onze medewerkers. Bij Vogel Tube Bending profiteren klanten van diverse voordelen, waaronder:

  • Expertise in MIG/MAG en TIG lassen
  • Een modern machinepark voor uiteenlopende lasopdrachten
  • Hoogopgeleid personeel met jarenlange ervaring
  • Oplossingen op maat, aangepast aan de specifieke eisen van uw project

MIG/MAG lassen van staal

MIG/MAG lassen is een veelzijdige techniek waarbij een elektrode smelt en automatisch wordt toegevoerd. Tijdens het lassen wordt het smeltbad beschermd door een gas. MIG staat voor Metal Inert Gas, waarbij inerte gassen zoals argon worden gebruikt. MAG staat voor Metal Active Gas, waarbij actieve gassen, zoals CO2, worden toegepast. Deze techniek is ideaal voor het lassen van dikker staal, waarbij een sterke, duurzame verbinding wordt gerealiseerd.

TIG lassen van staal

TIG lassen (Tungsten Inert Gas) is een methode die uitblinkt in precisie. Deze techniek maakt gebruik van een niet-afsmeltende elektrode van wolfraam en een inert gas om een zuivere, kwalitatief hoogstaande las te creëren. TIG lassen is uitermate geschikt voor dunne staalplaten en vereist vakmanschap vanwege de handmatige toevoeging van het lasmateriaal. Dit maakt het een uitstekende keuze voor projecten waarbij esthetiek en nauwkeurigheid van groot belang zijn.

Meer weten over staal lassen? Neem contact op met Vogel Tube Bending

Heeft u vragen over het lassen van staal of wilt u meer informatie over onze diensten? Het team van Vogel Tube Bending staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Wij denken graag met u mee en bieden oplossingen op maat voor al uw lasbehoeften.

Meer informatie over staal lassen

Contact form NL